Достaвка

Условия за Доставка
Изпращането на пратките с Вашите поръчки се извършва в рамките на 1 - 3 работни дни, СЛЕД като поръчката ви е ОБРАБОТЕНА и ПОТВЪРДЕНА ОТ ВАС по телефона. Пратките с Вашите поръчки са с опция преглед и тест. Куриерските услуги, такси и комисионни за Ваша сметка. Плаща се с наложен платеж.

- Доставка до офис на „Еконт” до 50/100лв наложен платеж  5лв-7лв .

- Доставка от офис на „Еконт” до ваш адрес зависис от населеното място теглото и ценатана продукта.
/само тези, посочени тук, цени се отразяват в мейла, който ще получите и важат за стандартни пратки с тегло до 0,5 кг и нал. платеж до 50 лв - в останалите случаи цените на доставката нарастват и не се отразяват във вашия мейл/

В рамките на 24-48 часа след направена от Вас поръчка на сайта ни, наш служител ще се свърже с Вас по телефона за доуточнения и потвърждение на поръчката Ви.

Уважаеми клиенти, поръчки направени в ПЕТЪК след 15:30 часа СЪБОТА, НЕДЕЛЯ и по празници се ОБРАБОТВАТ първия работен ден. Поръчка направена през делничен ден след 15:30 се ОБРАБОТВА на следващия ден .

 ДОСТАВКА:
1. Потребителят/клиентът носи изцяло риска от повреждане/загубване на стоката при доставката. Веднага след предаване на стоката на куриер, ТЪРГОВЕЦЪТ се освобождава от риска, който се прехвърля върху потребителя/клиента. ТЪРГОВЕЦЪТ не носи отговорност  за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик.
2. Веднага след доставката, пратките-неотворени следва да бъдат прегледани внимателно от потребителя/клиента или упълномощено от него лице. Евентуални повреди, удари и други щети следва да бъдат докладвани незабавно на ТЪРГОВЕЦА. В случай, че бъде установено наличие на щети, които са се получили при транспортирането на стоката, ТЪРГОВЕЦЪТ не носи отговорност за гаранционното обслужване на тази стока. В случаите когато от ТЪРГОВЕЦА са зададени в писмена форма конкретни дата и час за доставка, изявлението има обвързваща сила. При посочени неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката ТЪРГОВЕЦЪТ не е обвързан от каквото и да е задължение за изпълнение на поръчката.
3. При предаване на стоката потребителят/клиентът или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на 4. В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, ТЪРГОВЕЦЪТ се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока.
Засега доставяме само в рамките на България и само до клиенти с български мобилен телефонен номер.